Löydä saunat Vantaalla Kuusijärven maisemista

Saunat Kuusijärvellä

Saunat ovat kaikkien vapaassa käytössä yleisövuoroilla. Saunarannekkeita myydään päärakennuksessa. Saunoihin ei tarvitse eikä voi tehdä etukäteisvarauksia.

Sähkösaunat

Vuonna 2018 remontoidut sähkösaunat sijaitsevat Kuusijärven päärakennuksessa. Naisille ja miehille on molemmille kaksi saunaa. Saunojien käytössä on maksuttomia säilytyslokeroita.

Sähkösaunat ovat päällä joka päivä klo 9–20:30 ympäri vuoden. Lippuja myydään klo 20 asti. Tiloista tulee poistua klo 21 mennessä.

Katso hinnasto täältä.


Savusaunat

Vantaan ainoat yleiset savusaunat sijaitsevat Kuusijärvellä ja ovat käytössä yleisövuoroilla.

Pieni savusauna avautuu joka päivä klo 13 ja iso rantasavusauna ma-to klo 15 ja viikonloppuina jo klo 14. Lippuja myydään klo 20 asti. Saunoista on poistuttava klo 20:30 mennessä. 

Savusaunat ovat unisex-saunoja ja uimapuku on pakollinen savusaunoissa. Jos haluaa mennä uimaan, on hyvä ottaa mukaan jotkut jalkineet ulkona kulkemista varten.

Poikkeavat aikataulut ovat etusivulla tai ajankohtaista alla. Seuraa myös Facebook -sivujamme.

Katso hinnasto täältä.

 

Metsätuvan sähkösaunaa vuokrataan yksityiskäyttöön. Saunan lauteille mahtuu noin 8 henkilöä samaan aikaan. Minimihinta saunan käytölle on 220 euroa ja tuolloin sauna ja Metsätupa ovat käytössä 3 tuntia. LIsätunnit maksavat 40 euroa/ tunti.

Varsinkin talvikaudella savusaunat ovat todella suosittuja, erityisesti viikonloppuisin. Tuolloin on saunoissa ruuhkaista. Savusaunojien määrää joudutaan rajoittamaan ja joskus voi joutua jonkun aikaa odottamaan, että pääsee saunomaan.  Emme valitettavasti pysty vastaanottamaan ryhmiä savusaunoihin ollenkaan. Suurista kävijämääristä johtuen joskus voi käydä niin, että loppuillasta ei enää riitä löylyjä kaikille ja lipunmyynti voidaan joutua lopettamaan jo ennen klo 20. Aiemmin avautuvien pienten saunojen löylyt eivät aina riitä koko illaksi, tuolloin saunominen tapahtuu isossa savusaunassa.