Löydä saunat Vantaalla Kuusijärven maisemista

Sähkösaunat

Vuonna 2014 remontoidut ja uusitut saunat sijaitsevat Kuusijärven päärakennuksessa. Naisille ja miehille on molemmille kaksi saunaa. Saunojien käytössä on maksuttomia säilytyslokeroita.

Sähkösaunat ovat päällä joka päivä klo 9–20:30 ympäri vuoden. Lippuja myydään klo 20 asti.

Sähkösaunat remontissa 7.7-5.8.2018 !!

Katso hinnasto täältä.


Savusaunat

Vantaan ainoat yleiset savusaunat sijaitsevat Kuusijärvellä ja ovat käytössä yleisövuoroilla.

Pieni savusauna avautuu joka päivä klo 13 ja iso rantasavusauna klo 15 (kesä-elokuussa jo klo 13),  lippuja myydään klo 20 asti. Saunasta on poistuttava klo 20.30 mennessä. Talviaikana iso savusauna avataan viikonloppuina jo klo 14.

Savusaunat ovat unisex-saunoja ja uimapuku on pakollinen savusaunoissa. Jos haluaa mennä uimaan, on hyvä ottaa mukaan jotkut jalkineet ulkona kulkemista varten.

Poikkeavat aikataulut etusivulla tai ajankohtaista alla. Seuraa myös Facebook -sivujamme.

Katso hinnasto täältä.

 

Varsinkin talvikaudella savusaunat ovat todella suosittuja, erityisesti viikonloppuisin. Tuolloin on saunoissa ruuhkaista. Savusaunojien määrää joudutaan rajoittamaan ja joskus voi joutua jonkun aikaa odottamaan, että pääsee saunomaan.  Emme valitettavasti pysty vastaanottamaan isoja ryhmiä savusaunoihin. Suurista kävijämääristä johtuen joskus voi käydä niin, että loppuillasta ei enää riitä löylyjä kaikille ja lipunmyynti voidaan joutua lopettamaan jo ennen klo 20.