Juhlatilat Vantaan Kuusijärvellä

Kuusijärven miljöö ja juhlatilat Vantaalla sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Juhlatiloja voi muuntaa erilaisiin tarpeisiin ja Kuusijärvi sopii myös ulkoilmatapahtumiin, joissa esimerkiksi kota tai muut sisätilat toimivat osana tilaisuutta.
Järjestämme tarvittaessa tilojen lisäksi kaiken tarvittavan tilaisuuteenne:

  • Tarjoilut toiveidenne mukaan tai myynnistä voi kysyä valmiin menuehdotuksen

  • Ohjelmapalveluissa on tarjolla monenlaista aktiviteettia. Lisäksi kauttamme voi tilata vaikka stand up-koomikon tai akustista musiikkia luomaan juhlatunnelmaa.

  • Tarvittaessa järjestämme myös somisteet juhlatilaisuuksiin.

  • Käytössä on myös tilojen esitystekniikka.


Merkkipäivät

Kuusijärvellä on vietetty sukujuhlia ja pyöreitä merkkipäiviä. Esimerkiksi Metsätuvan juhlatilat tarjoavat tarvittavan tilan n.20 hengen tilaisuuteen ja kesäaikaan suojattu piha laajentaa tilaa, sekä mahdollistaa esimerkiksi grillaamisen juhlissa.
Rantatupa Kuusijärven rannassa sopii isommille ryhmille.

Saunailta

Kaveri- tai työporukat, urheilujoukkueet ja muut ryhmät voivat viettää mukavan saunaillan.
Metsätuvassa on vuonna 2017 valmistunut yksityissauna. Helppoutta tilaisuuden järjestelyihin tarjoaa Cafe Kuusijärven tarjoilut. Ehkä haluatte grilliruokaa Metsätuvan pihagrillissä valmistettavaksi tai valmiin menun (lämminruoka, salaatti ja leipä) Rantatuvassa tarjoiltuna.

Lasten synttärit

Kuusijärvi soveltuu erinomaisesti lasten syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen ja on mitä oivallisin vaihtoehto esimerkiksi seikkailupuistosynttäreille.
Juhlatiloissa saa tarjoilut hyvin katettua ja mahtuu leikkimään. Sään salliessa hyvä vaihtoehto on olla kodassa ja ulkona leikkimässä. Meillä on myös tarjolla ohjattua ohjelmaa synttäreille.
Kurkista tältä sivulta mitä meillä on tarjolla: https://www.cafekuusijarvi.fi/lastensynttarit/

Muistotilaisuus

Metsätupa Kuusijärven rauhallisessa ja luonnonläheisessä miljöössä tarjoaa puitteet tunnelmallisiin tilaisuuksiin.
Metsätupa pihoineen on suojaisa tila luonnon helmassa. Surun keskellä henkilökuntamme hoitaa tarvittavat järjestelyt toiveidenne mukaan. Rauhallinen Kuusijärvi sijaitsee Honkanummen hautausmaan läheisyydessä.
 

Tai synttärit, kastejuhat, valmistujaiset, nimiäiset, rippijuhlat, yo-juhlat...

Pyydä tarjous: cafe@cafekuusijarvi.fi