Suosittu ulkoilualue keskellä kauneinta luontoa!

Kuusijärvi TALVISIN

Talvisin Kuusijärvi on avantouimareiden ahkerassa käytössä ja ulkoilualueen hiihtoladut houkuttelevat kuntoilemaan lumiseen luontoon. Saunat ovat talvella ahkerassa käytössä ja erikoisuutena mainittakoon pääkaupunkiseudun ainoat ilman etukäteisvarausta toimivat yleiset savusaunat.

Kuntoratojen hiihtoladut valaistaan aamuisin kello 5.45 alkaen. Hiihtolatujen kuntotiedostoa ylläpidetään Ulkoliikuntakartta-sovelluksessa osoitteessa: https://ulkoliikunta.fi/

Kuusijärvi Kesäisin

Kuusijärvi on Vantaan kaupungin omistama virkistysalue, jossa kesäisin käydään nauttimassa auringosta, uimassa tai reippailemassa hyvin hoidetulla ulkoilualueella. 

Kuusijärvellä on hoidettuna ja valaistuna 1,8 km ulkoilureittejä. Kuntoradat pidetään valaistuna iltaisin. Valot sammuvat reiteillä kello 22.00. Lähistöllä oleva Sipoonkorven kansallispuisto houkuttelee pidemmillekin kävelyretkille.

Alueella on myös kunnostettu liikunta-alue, jossa on mahdollisuus pelata koripalloa, lentopalloa tai vaikka sulkapalloa.

Järven rannalla on aidattu lasten leikkipuisto ja varttuneemmille kuntoilualue. 

Uimavalvonta on järjestetty Kuusijärvellä koulujen kesälomien ajaksi, joka päivä klo 10–20.

Järven ympäri kiertävän polun varrella on kaksi tulentekopaikkaa, joissa tulenteko on sallittu varovaisuutta noudattaen.
Paikat ovat kaikkien vapaassa käytössä. Tarvitset mukaasi omat puut, jos käytät tulentekopaikkoja.
Alueella ei ole myynnissä polttopuita. Puita myydään mm. huoltoasemilla. 

 

KALASTUSLUVAT

Storträskin kalastuslupia voi ostaa päärakennuksessa sijaitsevasta Cafe Kuusijärvestä.

 

SIPOONKORVEN KARTAT

Myynnissä Sipoonkorven "Pieni retkiopas" -karttoja, hinta 13.90€.

 

Kuusijärven kartta