Kaikki kokoustilat Vantaalla ovat vuokrattavissa klo 8.00-21.00 välillä. Muut ajat on sovittavissa erillisveloituksella sopimuksen mukaan.

Metsätupa

Vantaan kokoustila sopii mainiosti noin 20 hengen tilaisuuksiin. Tila sopii erinomaisesti perinteisiin kokouksiin, perhejuhliin, syntymäpäiväjuhliin tai pikkujouluihin. Varustuksiin kuuluu mm. videotykki, äänentoisto, wifi, fläppitaulu, jääkaappi ja oma wc. Omalla takapihalla on myös suojaisa terassi ja kaasugrilli grillailuun.

Kokoustalon vuokraus alkaen 40 €/tunti. Kaasugrillin vuokra 10 €

Metsätuvan sauna yksityiskäyttöön

Keväällä 2017 on valmistunut uusi kokoustila päärakennuksen alakertaan. Saunan lauteille mahtuu noin 7 henkeä samanaikaisesti.Saunan vuokra on 100 euroa ja lisäksi kokoustalo tulee vuokrata vähintään  3 tunniksi
Saunan vuokraajille pyyhevuokra 2 €/ pyyhe.

Rantatupa päärakennuksen alakerrassa

Keväällä 2017 on valmistunut uusi kokoustila päärakennuksen alakertaan. Tilassa on nettiliittymä, iso tv-näyttö johon saa yhteyden kannettavalta tietokoneelta. Tilaan mahtuu jopa 35 henkeä. Tila soveltuu kokouksiin, perhejuhliin jne..

Tilavuokra 40 €/ tunti.

Tilausravintola

Cafe Kuusijärvi toimii myös tilausravintolana ja tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin kuten syntymäpäiväjuhliin, pikkujouluihin ja saunailtoihin. Järjestämme myös retki- tai virkistyspäiviä yrityksille, päiväkoti/ -kouluryhmille, seuroille ja muille ryhmille.

Savusaunat

TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ EI OLE YKSITYISKÄYTTÖÖN VUOKRATTAVAA SAVUSAUNAA.

Grillikota

Ison, noin 25 hengen grillikodan suojissa voi viettää vaikka koko illan. Grillikota on sisustettu maanläheisesti ja varustettu isolla tulisijalla.

Grillikodan voi vuokrata yksityiskäyttöön 40 €/ tunti, hintaan sisältyy polttopuut, tulet kukin asiakas sytyttää itse.


Kuusijärven helpot kokouspaketit Vantaalla

Teemme kokouksen järjestämisestä mahdollisimman helppoa. Kuusijärven kokouspaketit on suunniteltu asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja hinnat perustuvat kokoukseen osallistuvien henkilöiden lukumäärään.

Paketit sisältävät kokoustilat Vantaalla, kokoustarjoilut sekä perusvälineistön ja tekniikan kokoustilaan (fläppitaulu, dataprojektori, äänentoisto, valkokangas ja wi-fi). Metsätupa on erillisessä rakennuksessa, jossa on perusmukavuudet ja oma suojaisa takapiha sekä terassi ja kaasugrilli grillailuun, joten voimme tarjota myös räätälöidyn grillimenun.

Hinnat kokouspaketeille

8-12 HLÖÄ / 13-20 HLÖÄ

Pienemmät ja suuremmat ryhmät voivat pyytää erillistarjouksen. 
Räätälöimme tarvittaessa paketit asiakkaan toiveiden mukaisiksi.

35 € hlö / 30 € hlö Puolipäiväkokous 3-5h
Sis. tilat, tekniikka, noutopöytälounas, aamukahvi ja sämpylä tai iltapäiväkahvi ja sämpylä/ makea kahvileipä

45 € hlö / 40 € hlö Kokopäiväkokous 6-8h
Sis. tilat, tekniikka, aamukahvi ja sämpylä, noutopöytälounas, iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä.

25 € hlö / 20 € hlö Ilta- tai aamukokous 2-3h
Sis. tilat, tekniikka, kahvi, sämpylä tai makea kahvileipä

Sauna kokousasiakkaille
Voit varata yksityissaunan metsätuvasta käyttöön.

Hinnat sisältävät alv. 24%/14%


Kuusijärven hyvinvointi- ja liikuntapalvelut

Kokouspakettien lisäksi Kuusijärvellä on mahdollisuus liikunta- ja ohjelmapalveluihin. Tarjoamme ryhmien tilaisuuksiin hyvinvointia edistäviä palveluita sekä mukavaa yhdessä tekemistä yhdistettynä virkistävään luontokokemukseen rentouttavassa ympäristössä.


Varaukset ja kyselyt : cafe@cafekuusijarvi.fi