Palvelukoti Vantaan Kerttuli Oy

"Kuulin tutulta Kuusijärvestä ja sen kokous-/ virkistysmahdollisuuksista. Tilat ja ohjelma on ollut toimivat sekä ruoka hyvää. Valitsimme Kuusijärven, koska se on lähellä toimipaikkaamme ja käymme kesällä asiakkaidemme kanssa siellä virkistäytymässä. Suosittelemme tätä myös muille!"

Etelä-Suomen Matkailu- ja Ravintolayrittäjät ry

"Osallistuimme kutsuttuna tilaisuuteen, jossa palvelut ja tilat toimivat tarkoituksen mukaisesti. Sekä laskiaispullat että iltaruoka olivat maukkaita ja annoskoko oli suuri. Savusauna oli aika ruuhkainen eikä ihme, niin hyvät löylyt olivat! Suosittelemme Kuusijärveä!"

Neste Oyj, Porvoo

"Olemme järjestäneet kokoustilaisuuksia Kuusijärvellä pari kertaa. Paikka valikoitui hyvän sijainnin ja erilaisuutensa vuoksi, sillä Kuusijärvi luontokohteena tarjoaa myös mahdollisuuden virkistäytyä kokoustapahtuman yhteydessä. Toimivat järjestelyt, tilat ja hyvä ruoka on saanut palaamaan samaan paikkaan."

Setlementtiliitto

"Kuulin paikasta ja löysin nettisivuilta kiinnostavaa tarjontaa. Meille räätälöitiin paketti toiveiden mukaan (sauna, avanto, lumikenkäkävely, ruokailu). Erityisesti tilaisuuden ruoat olivat erittäin sopivia ja mieluisia sekä järjestelyt olivat toimivat."

Shell, Ala-Tikkurila

"Paikka on vuosien takaa tuttu ulkoilualueesta ja kahvilasta, joten oli tiedossa mitä on tarjolla. Olemme käyttäneet kokoustaloa ja kotaa sekä tilasimme tilaisuuteen ruokailun. Ruoka oli hyvää ja sitä oli runsaasti. Tilat olivat tarkoitukseen erittäin sopivat. Suosittelisin Kuusijärveä ehdottomasti!"