Kuusijärven hyvinvointi- ja liikuntapalvelut

Tarjoamme ryhmien tilaisuuksiin hyvinvointia edistäviä palveluita sekä mukavaa yhdessä tekemistä yhdistettynä virkistävään luontokokemukseen rentouttavassa ympäristössä. 

Unohdetaan kiire sekä työpaikan arki ja virkistäydytään yhdessä Kuusijärvellä!

  • Osallistujien tulee huolehtia vakuuttamisesta itse. Ohjelmiin ei sisälly tapaturmavakuutusta.

  • Kysy tarjousta myynti@cafekuusijarvi.fi


Lumikenkäretki

Talviohjelmaa parhaimmillaan. Lyhyen tekniikkapalaverin ja lumikenkien jalkaan sovittamisen jälkeen lähdemme maastoon nauttimaan lumikenkäilyn hienouksista. Vauhti sovitetaan ryhmän toiveiden mukaan, niinpä tarjolla on sopivat puitteet mukavaan yhdessäoloon ja talvisesta luonnosta nauttimiseen. Pimeää varten varustaudumme otsalampuilla, joten
iltaretketkin ovat mahdollisia. Mukavista, yhteisistä kokemuksista jää hyvä muisto ja tästä retkestä riittää puhuttavaa
pitkäksi aikaa.

Kesto 1-1,5h


Mökkiolympialaiset

Rentoa ja hauskaa leikkimielistä kisailua joukkueina. Ryhmissä tehdään erilaisia tehtäviä ja koitetaan suoriutua nopeammin, kuin toinen joukkue.
Suositellaan kokouksen tai tyky-päivän päätteeksi rentouttamaan mukavasti. Nauru on taattu!

Kesto 1-1,5h


Alppicurling -turnaus

Tässä on talviohjelmaa parhaimmillaan. Alppicurling tarjoaa mukavaa yhdessäoloa ja sopivan leppoisaa meininkiä ihan kaikille. Osallistujilta kaivataan vain taktista silmää, herkkää heittokättä ja runsaasti huumoria.

Kesto 1-1,5h


Geo-kätköilyä

Geo-kätköily on uusi, kaikille sopiva harrastus. Nyt pääsette kokeilemaan miksi sen suosio on niin kovassa kasvussa.
Tiimit etsivät, GPS laitteita käyttäen, maastosta kätköjä ja vastaavat niistä löytyviin luontoaiheisiin kysymyksiin. Tämä ei ole nopeuskisa, vaan tieto ratkaisee. Mukavaa yhdessä liikkumista ja löytämisen iloa.

Kesto n.1,5h


Survival Game

Survival Game on hauska ryhmäpeli kilpailuna tai muuten vaan hauskanpitoon. Samalla kun teet tehtäviä, opit uusia asioita luonnosta ja luonnossa selviytymisestä. Pelissä tehdään luonnon helmassa selviytymiseen liittyviä toimintoja, joissa testataan leikkisästi tietojasi ja taitojasi. Jotta tietämykseesi ei tehtävien suhteen jäisi aukkoja, kertoo eräopas oikeat niksit, miten ryhmä parhaiten selviäisi mm. yöpymisestä, ensiavusta ja ruoan etsimisestä luonnossa.

Kesto 2h


Luontotehtävärata

Tutustu jalkaisin suoritettavaan luontorataan lähimaastossa periaatteella ”tiedä, arvaa ja opi” asioita, jotka ovat meillä kaikilla lähellä sydäntä. Oikeat vastaukset käydään ohjelman lopussa läpi. Käveltävä matka n. 2km.

Kesto n.1,5h


Sipoonkorpeen tutustuminen

Eräopas avaa näkemyksiäsi luonnon monimuotoisuudesta Sipoonkorven kansallispuistossa. Onhan Sipoonkorpi tutkitusti Suomen metsäisin metsä. N. 4 km helppokulkuisella reitillä näet kauniita maisemia, vesistöä, kallionseinämiä ja muinaista merenrantaa.

Kesto n.2h


Taiji

Vanha kiinalainen liikuntalaji, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Harmoniset liikkeet tasapainottavat mieltä ja kehoa ja ovat hyvää vastapainoa arjen stressille ja kiireelle.

Kesto n. 1h


Kuusijärvi-safari sähköpyörillä

Ajetaan Kuusijärven satumaisessa metsäympäristössä. Mahdollista käydä välillä syömässä tai pitää vaikka palaveri ennen safaria. Kaikki on mahdollista räätälöidä toiveiden mukaan.

Kesto 2-4h (myös sovittavissa)


Leppoisasti Kuusijärven ympäri

Yhdessä alkuverryttely ja kiertoharjoittelun omaisesti ohjattua liikuntaa Kuusijärven ympäri. Ohjaaja vie ryhmän metsään ja välillä pysähdytään tekemään erilaisia lihaskunto- ja kehonhuoltoliikkeitä. Tässä paketissa perinteisemmän liikunnan lisäksi pääsee nauttimaan luonnosta ja virkistätytymään metsässä.

Kesto n. 1,5 h


Ikimetsän rentoutus

Mennään metsän sydämeen, venytellään puiden ja isojen kivien avulla sekä rentoudutaan.
Täydellinen rentoutumishetki luonnossa.

Kesto n. 1 h


Kehonkoostumusmittaus

InBody720 laitteella mitataan, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti kehon koostumus. InBody-mittaus motivoi pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta, joilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

 


Kuusijärven pähkinä

Leikkimielinen tietomittelö. Sopii erinomaisesti päivän päätteeksi.

Kesto n. 1h