Ohjelmapalvelut – Kuusijärven hyvinvointi- ja liikuntapalvelut

Tarjoamme ryhmien tilaisuuksiin hyvinvointia edistävät ohjelmapalvelut sekä mukavaa yhdessä tekemistä yhdistettynä virkistävään luontokokemukseen rentouttavassa ympäristössä. 

Unohdetaan kiire sekä työpaikan arki ja virkistäydytään yhdessä Kuusijärvellä!

 

  • Osallistujien tulee huolehtia vakuuttamisesta itse. Ohjelmiin ei sisälly tapaturmavakuutusta.

  • Kysy tarjousta myynti@cafekuusijarvi.fi


Kuusijärvi-safari sähköpyörillä

Ajetaan Kuusijärven satumaisessa metsäympäristössä. Mahdollista käydä välillä syömässä tai pitää vaikka palaveri ennen safaria. Kaikki on mahdollista räätälöidä toiveiden mukaan.

Kesto 2-4h (myös sovittavissa)


Mökkiolympialaiset

Rentoa ja hauskaa leikkimielistä kisailua joukkueina. Ryhmissä tehdään erilaisia tehtäviä ja koitetaan suoriutua nopeammin, kuin toinen joukkue.
Suositellaan kokouksen tai tyky-päivän päätteeksi rentouttamaan mukavasti. Nauru on taattu! 

Kesto n. 1h


Ikimetsän Jooga

Yhdistämme metsän vaikutukset tuhansia vuosia vanhaan joogaperinteeseen.
Tehdään jooga-asanoita seisten, istuen ja maaten. Lopuksi rentoudutaan ja lataudutaan metsän sylissä.

Kesto n. 1 h


Ikimetsän Rentoutus

Mennään metsän sydämeen, venytellään puiden ja isojen kivien avulla sekä rentoudutaan.
Täydellinen rentoutumishetki luonnossa.

Kesto n. 1 h


Leppoisasti Kuusijärven ympäri

Yhdessä alkuverryttely ja kiertoharjoittelun omaisesti ohjattua liikuntaa Kuusijärven ympäri. Ohjaaja vie ryhmän metsään ja välillä pysähdytään tekemään erilaisia lihaskunto- ja kehonhuoltoliikkeitä. Tässä paketissa perinteisemmän liikunnan lisäksi pääsee nauttimaan luonnosta ja virkistätytymään metsässä.

Kesto n. 1,5 h


Geo-kätköilyä

Geo-kätköily on uusi, kaikille sopiva harrastus. Nyt pääsette kokeilemaan miksi sen suosio on niin kovassa kasvussa.
Tiimit etsivät, GPS laitteita käyttäen, maastosta kätköjä ja vastaavat niistä löytyviin luontoaiheisiin kysymyksiin. Tämä ei ole nopeuskisa, vaan tieto ratkaisee. Mukavaa yhdessä liikkumista ja löytämisen iloa.

Kesto n. 1,5 h


Suppailu ja melonta

Sup-laudat, kajakit ja kanootit sopivat aikuisille ja lapsille, vasta-alkajista kilpaurheilijoihin! Tämä ohjelma on helppo tapa kokeilla uutta lajia, joka tarjoaa elämyksiä luonnossa. Aloittelijaa voidaan edesauttaa löytämään oma ja luonteenomainen tapa liikkua ja pidemmän aikaa urheilun parissa ahertaneelle kuntoilijalle voimme tarjota lajipohjan laajentamista ja uusien tekniikoiden kehittämistä.

Kesto n. 1,5 h


Survival Game

Survival Game on hauska ryhmäpeli kilpailuna tai muuten vaan hauskanpitoon. Samalla kun teet tehtäviä, opit uusia asioita luonnosta ja luonnossa selviytymisestä. Pelissä tehdään luonnon helmassa selviytymiseen liittyviä toimintoja, joissa testataan leikkisästi tietojasi ja taitojasi. Jotta tietämykseesi ei tehtävien suhteen jäisi aukkoja, kertoo eräopas oikeat niksit, miten ryhmä parhaiten selviäisi mm. yöpymisestä, ensiavusta ja ruoan etsimisestä luonnossa.

Kesto 2 h


Frisbeegolf

Frisbeegolf on mukavaa ja kevyttä liikuntaa porukalla. Tässä ohjelmassa päästään opettelemaan frisbeegolfia kokeneen kilpapelaajan johdolla. Luvassa heittotekniikkaharjoituksia ja loppuun puttauskisailu.

Kesto n. 1,5 h


Luontotehtävärata

Tutustu jalkaisin suoritettavaan luontorataan lähimaastossa periaatteella ”tiedä, arvaa ja opi” asioita, jotka ovat meillä kaikilla lähellä sydäntä. Oikeat vastaukset käydään ohjelman lopussa läpi. Käveltävä matka n. 2km.

Kesto n. 1,5 h


Sipoonkorpeen tutustuminen

Eräopas avaa näkemyksiäsi luonnon monimuotoisuudesta Sipoonkorven kansallispuistossa. Onhan Sipoonkorpi tutkitusti Suomen metsäisin metsä. N. 4 km helppokulkuisella reitillä näet kauniita maisemia, vesistöä, kallionseinämiä ja muinaista merenrantaa.

Kesto n. 2 h


Sieniretki ja kotaruokailu

Retki kaikille aisteille! Kuuntele metsän huminaa. Syö mustikoita suoraan varvuista. Voimaannu metsästä. Ja mikä parasta, turvalliset sienet- opastuksen jälkeen pääset itse poimimaan sieniä oppaan tukiessa tunnistamista. Retken jälkeen palataan Kuusijärvelle ja perataan opastetusti päivän saalis. Retken kruunaa oppaiden opastuksella valmistettava ruokailu kodassa, nauttien retken antimia.

Kesto 4-5 h


Tankofutis

Hyvänmielen joukkuepeli, joka soveltuu kaikille ja on parhaimmillaan suurien työyhteisöjen aktiviteetiksi.
12x6m pelialue muistuttaa vahvasti edeltäjäänsä pöytäjalkapallopeliä.
Tässä pelissä ihmiset sidotaan vyötäröstä oman pelipaikkansa tankoihin kiinni, lajissa toimivat siisihmiset pelinappuloina kentällä.


Taiji

Vanha kiinalainen liikuntalaji, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus. Harmoniset liikkeet tasapainottavat mieltä ja kehoa ja ovat hyvää vastapainoa arjen stressille ja kiireelle.

Kesto n. 1h


Kehonkoostumusmittaus

InBody720 laitteella mitataan, nopeasti ja ennen kaikkea luotettavasti kehon koostumus. InBody-mittaus motivoi pitämään huolta terveellisistä ravintotottumuksista ja riittävästä liikunnasta, joilla on suuri merkitys terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

 


Kuusijärven pähkinä

Leikkimielinen tietomittelö. Sopii erinomaisesti päivän päätteeksi.

Kesto n. 1 h