Metsäröllin liikuntakerhot

Metsarolli2_logo_Syksy.jpg

Liikuntakerhoissa liikutaan Kuusijärven ympäristössä liikuntakentällä ja luonnossa mahdollisimman monipuolisesti, tehdään temppuratoja ja opetellaan perusliikuntataitoja. Lapsi oppii sosiaalisia taitoja ryhmässä, nautitaan yhdessä tekemisestä ja iloitaan onnistumisista. Käytämme erilaisia välineitä ja haastamme lapsia kunkin omien taitojen mukaan. Opettelemme metsäympäristön termejä ja tutustumme metsään. Erilaiset ikä- ja kehitysvaiheet huomioidaan toiminnassa. Vetäjät ovat koulutettuja ja kokeneita ohjaajia.

Varustus säänmukainen ja ulkoliikuntaan soveltuva. Juomapullo mukaan! Kerhoa ei peruuteta esimerkiksi sateen vuoksi, vaan toivomme kerholaisten pukeutuvan sään mukaan.

Maksu sisältää osallistumisen ja ohjauksen, vakuutuksen (lapselle, ei aikuiselle) sekä jumppakassin. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden!

Kerhot kokoontuvat Kuusijärven kodalla nurmikentän laidalla.


Ryhmiä on maanantaisin 3-6-vuotiaille lapsille seuraavasti:
 

Menninkäiset: ryhmä on 3-4-vuotiaille itsenäisesti liikuville lapsille sekä perheille, jotka haluvat liikkua yhdessä. Menninkäisten ryhmässä vanhemmat liikkuvat lapsen kanssa tai lapsi itsenäisesti. Vanhemmat voivat olla aktiivisesti mukana ja heidän tehtävänsä on olla mallina sekä tukea ja innostaa lasta liikkumaan. Kerhot ovat perheen yhteinen ja iloinen liikuntahetki! Jos lapsi liikkuu reippaasti itsenäisesti, voi vanhempi niin halutessaan jäädä sivummalle. Ilmoita ilmoittautumisen lisätiedoissa, miten lapsi on mukana (yksin vai aikuisen kanssa).

 

Menninkäiset ma klo 17.40-18.25

 

Pikkupeikot: ryhmä on 5-6-vuotiaille lapsille. Kerhossa lapset liikkuvat itsenäisesti ohjaajien kanssa. Liikutaan urheilukentällä, kokeillen erilaisia välineitä ja taitoja sekä välillä liikutaan metsässä tutkimassa luontoa. Tarpeen vaatiessa, aikuinen voi olla esimerkiksi alussa mukana.

Pikkupeikot ma klo 18.30-19.15

 

Aikataulu

Ilmoittautumiset kauden 2018 kerhoihin avataan alkuvuodesta.

Talvikerho 2018:
Maanantaisin vkot 6-7 ja 9-12 + varaviikko

Kevätkerho 2018:
Tiistaisin vkot 14-19 + varaviikko

Kesäkerho 2018:
Tiistaisin vkot 20-25 + varaviikko

6 kertaa ja yksi kerta varalla, jos tulee peruutus jollekin kerralle. Peruutus vain, jos sattuu esimerkiksi äärimmäisen huono sää tai muu force majeure tilanne. Peruutuksesta ilmoitetaan osoitteessa www.cafekuusijarvi.fi ja sähköpostilla peruutettavan kerhopäivän aikana.

 

Muut ehdot

  • Uudet kerholaiset voivat käydä kerran kokeilemassa ja osallistumisen voi peruuttaa, mikäli tästä ilmoitetaan kirjallisesti heti ensimmäisen kerran jälkeen viiden päivän kuluessa osoitteeseen myynti@cafekuusijarvi.fi. Lasku tulee hoitaa eräpäivien ja muiden ohjeiden mukaisesti, peruutustapauksissa rahat palautetaan. HUOM! Tämä ei koske aikaisemmin kerhossa mukana olleita!
  • Peruuntuneita kertoja ja kerhomaksuja ei korvata rahallisesti jälkeenpäin eikä laskuja räätälöidä lomamatkojen, sairastumisten tai muiden tiedossa olevien poissaolojen mukaan. Kerhoista ei anneta sisaralennusta.
  • Järjestäjästä johtuvat peruutukset hyvitetään ylimääräisellä kerhokerralla.
  • Tutustu Cafe Kuusijärven toimitusehtoihin.
  • Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

Lisätietoja: myynti@cafekuusijarvi.fi

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen TÄÄLLÄ!

HUOM! Ilmoittautuminen laskunmaksajan eli aikuisen nimellä, mutta lapsen nimi ja syntymävuosi ilmoitetaan lisätiedoissa esim. "Maija Mehiläinen 2013"