Kuusijärven kokoustilat Vantaalla

Teemme kokouksen järjestämisestä mahdollisimman helppoa. Kuusijärven kokouspaketit on suunniteltu asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin ja hinnat perustuvat kokoukseen osallistuvien henkilöiden lukumäärään.

Paketit sisältävät kokoustilan Vantaalla, kokoustarjoilut sekä perusvälineistön ja tekniikan kokoustilaan (fläppitaulu, dataprojektori, äänentoisto, valkokangas ja wi-fi). Metsätupa on erillisessä rakennuksessa, jossa on perusmukavuudet ja oma suojaisa takapiha sekä terassi ja kaasugrilli grillailuun, joten voimme tarjota myös räätälöidyn grillimenun.


Hinnat

8-12 HLÖÄ/ 13-20 HLÖÄ

 

Pienemmät ja suuremmat ryhmät voivat pyytää erillistarjouksen. Räätälöimme tarvittaessa paketit asiakkaan toiveiden mukaisiksi.

 

Hinnat sisältävät alv. 24%/14%


Tilat

Metsätupa

Metsätupa sopii mainiosti noin 20 hengen tilaisuuksiin. Kokoustila sopii erinomaisesti kokouksiin, perhejuhliin, syntymäpäiväjuhliin tai pikkujouluihin. Varustuksiin kuuluu mm. videotykki, äänentoisto, wifi, fläppitaulu, jääkaappi ja oma wc. Omalla takapihalla on myös suojaisa terassi ja kaasugrilli grillailuun.

Kokoustalon vuokraus alkaen 40 €/tunti ja kaasugrillin vuokra 10 €/krt

Metsätuvan sauna yksityiskäyttöön

Tupaan valmistui uusi sähkösauna huhtikuussa 2017. Saunan lauteille mahtuu noin 7 henkeä samanaikaisesti.

Saunan vuokra on 100 euroa ja lisäksi kokoustalo tulee vuokrata vähintään  3 tunniksi

Saunan vuokraajille pyyhevuokra 2 €/ pyyhe.

Rantatupa päärakennuksen alakerrassa

Keväällä 2017 on valmistunut uusi kokoustila Vantaan päärakennuksen alakertaan. Tilassa on nettiliittymä, iso tv-näyttö johon saa yhteyden kannettavalta tietokoneelta. Tilaan mahtuu jopa 35 henkeä. Kokoustila soveltuu kokouksiin, perhejuhliin jne..

Tilavuokra 40 €/ tunti.

 

Kaikkia tiloja vuokrataan klo 8.00-21.00 välillä. Muut ajat on sovittavissa erillisveloituksella sopimuksen mukaan.

Huom. Vantaan kaupunki pidättää oikeuden tilavuokrien hinnanmuutoksiin.

Tilausravintola

Cafe Kuusijärvi toimii myös tilausravintolana ja tiloja on mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin kuten syntymäpäiväjuhliin, muistotilaisuuksiin, valmistujaisjuhliin, pikkujouluihin ja saunailtoihin. Järjestämme myös ohjelmapalveluita yrityksille, päiväkoti/ -kouluryhmille, seuroille ja muille ryhmille.

Savusaunat

TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ EI OLE YKSITYISKÄYTTÖÖN VUOKRATTAVAA SAUNAA.

Grillikota

Ison, noin 25 hengen grillikodan suojissa voi viettää vaikka koko illan. Grillikota on sisustettu maanläheisesti ja varustettu isolla tulisijalla.

Grillikodan voi vuokrata yksityiskäyttöön 40 €/ tunti, hintaan sisältyy polttopuut, tulet kukin asiakas sytyttää itse.

 

TILAVUOKRAUSASIOISSA OLE YHTEYKSISSÄ MEIHIN. cafe@cafekuusijarvi.fi


 

Kuusijärven hyvinvointi- ja liikuntapalvelut

Kokouspakettien lisäksi Kuusijärvellä on mahdollisuus liikunta- ja ohjelmapalveluihin. Tarjoamme ryhmien tilaisuuksiin hyvinvointia edistäviä palveluita sekä mukavaa yhdessä tekemistä yhdistettynä virkistävään luontokokemukseen rentouttavassa ympäristössä.