Kuusijärven  
perinteinen koko perheen
joulutapahtuma

Lauantaina 16.12. klo 11–16


JOULULOUNAS on tarjolla kahvilassa klo 11-16. Kahvilassa myös myynnissä joulusinappia, taatelikakkua, punasipulihilloketta ja muita jouluherkkuja. Menu alempana ohjelman jälkeen.

JOULUPUKKI on paikanpäällä kuulemassa lasten joululahjatoiveita klo 11.15-13.15 ja klo 13.45-15.45.

JOULUVALOKUVAUS koko tapahtuman ajan alakerran kokoustilassa. Ennakkovaraukset Hessu Heikurinen - Photography.

HIMMELI- JA KORISTEPAJA lapsille ja aikuisille kokoustalossa klo 11-16. Pajan vetäjänä on Taito Uusimaa ry/ ohjaajat Havukosken ja Hakunilan käsityökeskuksista
- Lastenpajassa lapset saavat tehdä ilmaiseksi pahviputkihimmelin.
- Aikuiset voivat tehdä materiaalin hinnalla tupsutähden tai valohimmelin. Myynnissä on tarvikepaketteja ja valohimmelin voi ostaa valmiina tai tarvikepakettina. Myynnissä on myös valmiita kudonnaisia.
www.taitouusimaa.fi

PONIRATSASTUS klo 13.30-15.30, á 4€. Varaattehan käteistä! Luhtajoen Ratsutila

HIERONTAA! Kuusijärven joulutapahtumassa voi lievittää joulustressiä niska-hartia-kallonpohjahieronnnalla! Mukana tapahtumassa myös Sportiina - Liikunta, ravitsemus, kehonhuolto palveluita tarjoava Tiina Kiiskinen. Ajan voi varata ennakkoon tiina@sportiina.fi tai tulla suoraan paikanpäälle.
- Tiina hieroo kokoustalossa klo 11.30-15.30.
- Maksu käteinen/ MobilePay
- Hinta 10€/ 15min

SÄHKÖMAASTOPYÖTÄT! Edventures tarjoaa sähkömaastopyörien vuokrausta ja ohjattuja maastopyörä retkiä Etelä-Suomen alueella. Tyky-päivät, omatoimi retkeily, polttarit ja muut tapahtumat. Ja vuodenvaihteen jälkeen myös Kuusijärvellä ohjelmapalveluiden valikoimassa! Tule joulutapahtumaan tutustumaan ja kokeilemaan sähköpyöriä!
www.edventures.fi

AVOIMET OVET Kuusijärven tiloihin. Voit tapahtuma aikana käydä tutustumassa Kuusijärven kokoustiloihin ja uuteen yksityissaunaan, joita voi varata omiin tilaisuuksiin. Lisätietoja: www.cafekuusijarvi.fi/tilat/

KOTA avoinna klo 11-16. Voit nauttia mehua, kahvia ja pullaa tai ostaa vaikkaa makkaraa paistettavaksi.

DJ soittaa joulumusiikkia koko tapahtuman ajan.

MYYNNISSÄ erilaisia tuotteita!

- Argentiinalaistaustainen yritys Etelän Tasanko tulee myymään tuotteitaan joulutapahtumaan! Tarjolla on makkaraa, tapaksia ja muita herkkuja. Katso alta kommenteista tarkemmat tiedot tuotteista!

- Strömsbergin Mylly Porvoosta tulee myymään tuotteitaan! Mylly on Suomen toiseksi vanhin toimiva mylly ja toiminut jo vuodesta 1545. Kyseessä on kahden sukupolven aito perheyritys. "Mieheni on maanviljelijä ja mylläri ja appiukkoni vanhempi ylimylläri ja "naiset" pakkaajia ja myyjiä", kertoo Sira-Liisa Martniku.
Tuotteet ovat porvoolaista tuotetta alusta loppuun asti mitään lisäämättä eikä mylly käytä laisinkaan säilöntäaineita taikka jauhonparanteita. Tuotteet valmistetaan korkeintaan 2vrk ennen tuotteen myyntiä (yleensä 1vrk), joten tuotteet ovat varmasti tuoreita ja myllyperinteitä kunnioittaen valmistettu.

- Liihu Design myy ihania vaatteita lapsille! "Liihu Design on pienyritys, joka on perustettu intohimosta käsitöiden tekemiseen. Valmistamme kotimaisella käsityöllä vaatteita perheen pienimmille, joita et varmasti kaupan hyllyltä löydä! Käytämme vaatteissamme pääasiassa kotimaisesta luomupuuvillasta valmistettuja kankaita."

- Koivukylän Palloseuran 0809-syntyneiden tyttöjen joukkue myy tapahtumassa mm. marmorikynttilöitä, itse tehtyjä jouluherkkuja sekä Pilkkoset-tuotteita. Näihin voi tutustua etukäteen osoitteessa www.pilkkoset.fi ja 5.12. tehdyt ennakkotilaukset toimitetaan tapahtumassa asiakkaille. Tilaukset milla.liukko(a)hertz.fi. Tilauksia voi myös jättää joukkueelle tapahtumassa. Tuotto menee lyhentämättömänä KoiPS T0809 joukkueen tyttöjen harrastuksen hyväksi!


Mukaan tapahtumaan? Kysy lisää myynti@cafekuusijarvi.fi


Joululounas
tarjolla klo 11–16

 

Palsternakkakeitto L,G

• • •

Vihreää salaattia ja yrttiöljyä L,G
Rosollia L,G Waldorfin salaattia L,G sis.pähkinää
Sherrysilliä L,G
Kuusiksen graavilohta L,G

• • •

Porkkanalaatikkoa L
Haudutettua punakaalia L,G
Naudan paistia ja punaviinikastiketta L,G
Keitetyt perunat L,G

• • •

Jouluisia leipiä ja levitteet

• • •

Kahvi, tee ja glögi
Taatelikakkua L
Pipareita L


Tervetuloa!


Lisätietoja annosten sisältämistä allergeeneista pyydettäessä henkilökunnalta.