Ajankohtaista Kuusijärvellä:


Kuusijärven joulutapahtuma

Viime vuoden tapaan järjestämme koko perheen joulutapahtuman lauantaina 16.12. klo 11-16. Lisätietoja täällä!

Lyhtylaulajaiset Kuusijärvellä

Rekolan seurakunta järjestää 21.12. klo 18-20 Kuusijärvellä lyhtylaulajaiset. Tarkemmat tiedot lähempänä tapahtumaa.


Karhunpesän avaimien lunastus

Karhunpesä on lämmitetty pukuhuonerakennus järven rannassa ja se on tarkoitettu avantouimareiden käyttöön. Avaimen haltijat voivat kulkea omien aikataulujensa mukaan. Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet.

Avaimia voi lunastaa Vantaa-infoista Korson Lumosta tai Tikkurilasta Dixistä 1.9. alkaen. Avaimesta maksetaan 100 euroa, kausimaksu 50 euroa ja pantti 50 euroa. Kauden päätyttyä saa 50 euron pantin takaisin kun palauttaa avaimen. Uusi kausi alkaa syyskuussa 2017.


 

Kuusijärven lounas ympäri vuoden

Cafe Kuusijärven suosittu lounas on tarjolla ympäri vuoden. Arkipäivinä on tarjolla runsas noutopöytälounas klo 10.30-14.30. Viikonloppuisin ja pyhinä on tarjolla keittolounas klo 11.00-16.00. Katso lounaslistamme täältä.

Viikonloppuisin keittolounaalla on tarjolla aina myös kasviskeittoa, kasviskeiton saa keittiöstä pyytämällä. 

Seuraavan viikon lounaslistat päivitetään nettisivuille perjantaisin, tuolloin päivitetään myös tulevan viikonlopun keittolounaat.


Uimavesien valvonta

Kesällä koulujen loma-aikoina on Kuusijärven uimarannalla järjestetty valvonta Vantaan kaupungin liikuntapalveluiden toimesta. 
Informaatiota uimavesien valvonnasta löydät Vantaan Kaupungin sivuilta.


Välinevuokraus

Exturen välinevuokraamo toimii Kuusijärvellä tilauksesta ja hellepäivinä koko kesän. Exturen kautta onnistuu myös ohjattu liikunta ja virikepäivät. Tutustu tarjontaan: www.exture.fi